Brošure Crno na belo

Šest partnerskih nevladinih organizacija započelo je sprovođenje jednogodišnjeg projekta pod nazivom „Dostojanstven rad za svakog“.

Projekat je realizovan kao akcija Crno na Belo-Zajdeno smo glasniji. U okviru dobijenog tendera između ostalog štampanog materijala bile su i brošure.

Zadatak nam je bio da odštampamo i savijemo tri različite brošure u sledećim tiražima: Opšta brošura 12.000 komada, Bezbednost 1.000 komada i Rad na crno 4.000 komada.
Format brošura je bio 420 x 210 mm (otvoreni format), savijene brošure su nosile dimenziju 210 x 210 mm.

Idealnom pripremom za štampu i montažom tabaka proces štampe smo sveli na dva obostrano kolorna tabaka i na taj način klijentu smanjili troškove za skoro 20.000 dinara.
Brošure smo štampali tehnologijom ofset štampe. Materijal koji smo koristili je bio 170 gramski mat kunstdruk.

Nakon završene štampe i sušenja, brošure smo isekli na tačan format nakon čega je usledio proces bigovanja, kojim smo pucanje boje na prevoju sveli na minimum.
Tako izbigovane brošure je preostalo samo saviti i spakovati što nije bio nikakav problem uzimajući u obzir da imamo automatsku savijačicu čija je optimalna brzina savijanja do 8.000 tabaka na sat.

Po završetku pakovanja izvršili smo slanje i distibuciju brošura širom Srbije na tačno definisane adrese dobijene od klijenta.

U nastavku možete pogledati kako je sve to izgledalo direktno sa lica mesta gde su se brošure delile.

Nevladine organizacije koje su realizovale prijekat:

1. Dokukino

Tim Dokukina sastoji se od eksperata na polju ljudskih i socijalno-ekonomskih prava uz poseban fokus na ženska prava, kao i od mladih profesionalaca na polju radnog prava. Tim za razvoj proaktivnih novih medija je Dokukinova najjača strana od osnivanja.

2. Zajedno zajedno

Organizacija koja okuplja nezaposlene žene, koje pružaju podršku i zaštitu socijalno ugroženim grupama kroz pristup koji se bazira na poštovanju i promociji ljudskih prava.

3. Resurs centar Majdanpek

Kao samonikla organizacija aktivna u zaštiti ljudskih prava, Resurs centar Majdanpek je u lokalnoj zajednici i prepoznata kao organizacija civilnog društva koja može da mobiliše javnu podršku u zalaganju
za unapređenje ljudskih prava, javnih politika i socijalno-ekonomskog statusa građana.

4. Timočki klub

Kao lider u promociji partnerstva između organa vlasti, biznis sektora i organizacija civilnog društva u istočnoj Srbiji, Timočki klub doprinosi ovoj inicijativi svojim iskustvom u građenju partnerstva između svih važnih aktera na lokalnom nivou.

5. Fondacija Centar za demokratiju

Fondacija Centar za demokratiju aktivna je u promociji i zaštiti socijalno-ekonomskih prava od 2005. godine, kroz zagovaranje poboljšanja uslova rada, vođenje kampanja zastupanja i medijskih kampanja i uticanje na politike. FCD je uspostavila jake veze sa važnim akterima i prepoznatljiva je kao jedna od retkih NVO koja se bavi ovom temom.

6. Centar za razvoj neprofitnog sektora

U poslednjih 16 godina, CRNPS je organizovao brojne treninge i seminare na kojima su domaće NVO obučavane za pisanje projekata, upravljanje projektima, PR i medijsku promociju svojih rezultata.

Ili pogledajte i naše ostale radove:

vizitkarte, vizitkartice, stampa vizitkarti, stamparija vizitkarte, vizitkarte beograd, debele vizitkarte, masne vizitkarte, dobre vizitkarte, stamparija, stampanje, vizitkarte cena, cenovnik vizitkarte, stamparija dual mode, vizitkartice, vizit karte, vizit kartice, izrada vizitkarti, izrada vizitkartica, vizitke, plastificirane vizitkarte, kolorne vizitkarte, crno bele vizitkarte, vizitkarte sa uv lakom, multi loft, multiloft, digitalna stampa, ofset stampa, stamparija beograd, reljefne vizitkarte, dimenzija vizitkarti, dizajn vizitkarti, parcijalno lakiranje, parcijalni lak, uv lakiranje, vizitke sa uv lakom,Pročitajte više +15 jula 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa UV parcijalnim lakom

Pročitajte više +12 juna 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Agende i rokovnici, Blokovi, Brošure, Fascikle, koverte, NCR blokovi, Reklamni materijal, Vizit karte

Reklamni materijal -štampa i proizvodnja

vizitkarte, vizitkartice, stampa vizitkarti, stamparija vizitkarte, vizitkarte beograd, debele vizitkarte, masne vizitkarte, dobre vizitkarte, stamparija, stampanje, vizitkarte cena, cenovnik vizitkarte, stamparija dual mode, vizitkartice, vizit karte, vizit kartice, izrada vizitkarti, izrada vizitkartica, vizitke, plastificirane vizitkarte, kolorne vizitkarte, crno bele vizitkarte, vizitkarte sa uv lakom, multi loft, multiloft, digitalna stampa, ofset stampa, stamparija beograd, reljefne vizitkarte, dimenzija vizitkarti, dizajn vizitkartiPročitajte više +23 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte – Dundee Multi Loft

vizitkarte,vizit karte,vizitkartice,stamparija vizitkarte, stampanje vizitkarti,stamparija,stamparija beograd,izrada vizitkarti,vizitke,vizitke beograd,stamparija dual mode,zlatotisak,foliotisak,vizitkarte cena,cenovnik vizitkarti,digitalna stampa,stampa beogradPročitajte više +14 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte – debljine 1mm

Pročitajte više +03 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa zaobljenim uglovima

Pročitajte više +29 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Kese sa UV lakom

Pročitajte više +12 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Deklaracije i etikete, Vizit karte

Vizitkarte i deklaracije Craftka

Pročitajte više +04 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa linen reljefnom plastifikacijom

Pročitajte više +02 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Multiloft višeslojne vizitkarte

Pročitajte više +25 januara 2016 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Ekskluzivne reklamne kese za Bambi – „Well Be“ čokolade

Pročitajte više +22 novembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Ekskluzivne reklamne kese, fascikle i memorandumi za klijenta iz Subotice

Pročitajte više +09 novembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Specijalne greb-greb vizit karte

Pročitajte više +30 oktobra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa Uv lakom

Pročitajte više +15 septembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Brošure

Brošure Srbija u pokretu

Pročitajte više +03 avgusta 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: USB memorije

USB Card memorije Knauf Insulation

Pročitajte više +14 juna 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: USB memorije

USB memorije za USAID

Pročitajte više +23 maja 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Natron kese za Knauf Insulation

Pročitajte više +09 maja 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Flajeri

Flajeri za Glass Service

Pročitajte više +26 aprila 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizit karte – Advokatska kancelarija MLO

TOP