Zlatiborac papirići za žvake

Zlatiborac je ekološki odgovorna kompanija koja misli na svoje radno, društveno i prirodno okruženje i koja je do sada od nas poručila preko 150.000 papirića za žvake.

Nakon nekoliko godina uspešne saradnje, stigao nam je zahtev u kome je navedeno da papirići za žvake treba da budu mat plastificirani i da na sebi nose detalje koji su ispunjeni parcijalnim UV lakom.

Opet se sjajan posao otvorio pred nama. Puni elana, kao vlasnici patenta „Dual Papirići„, krećemo u realizaciju i radujemo se vrhunskom krajnjem proizvodu.

Nakon jasno definisane i profesionalno odrađene pripreme za štampu, koja nam je stigla iz odeljenja dizajna Zlatiborca, montiramo tabake i fajlove prosleđujemo saradnicima na CTP (osvetljavanje ofsetnih ploća), kao i na filmovanje koje je nepohodno za osvetljavanje sitoštamparskih sita za UV lakiranje.

Standardno 250 gramski kunstdruk sečemo na format i krećemo sa štampom. Nekoliko sati kasnije kompletan tiraž je odštampan i spreman čeka na jednostrano mat plastificiranje.

Nakon 12 sati sušenja, tabaci su definitivno krenuli da prolaze kroz mašinu za plastifikaciju, koja sa automatskim ulaganjem i izlaganjem izuzetno brzo završava svoj deo posla. Mat pastificirani tabaci čekaju narednih nekoliko sati i spremni odlaze na UV lakiranje.

UV lakiranje je završeno. Paser je 100%, sve je kako treba, idemo dalje. Zlatiborac papiriće za žvake ubacijemo u mašinu za štancovanje. Štelujemo paser i proveravamo big linije. Nakon nekoliko probnih tabaka, dolazimo do idelanog pritiska u štanc mašini. Puštamo kompletan tiraž i nakon nepuna dva radna sata proces štancovanja je završen.

Naredna tri dana dorađujemo papiriće za žvake i pakujemo u pakete od po 1000 komada.
Uredno složene pakete ubacijemo u transportne kutije, isporučujemo na adresu klijenta , te nakon provere tiraža od strane Zlatiborčevog marketing tima, zadovoljni se vraćamo u štampariju u kojoj nas čekaju ostali izazovi.

Zlatiborac

Mi smo porodična kompanija koja pravi vrhunske pršute i druge suvomesnate delikatese u selu Mačkat na planini Zlatibor. Od osnivanja, 1992. godine, do danas, zauzeli smo dominantnu poziciju na tržištu delikatesnih suvomesnatih proizvoda Srbije. „Zlatiborac“ proizvodi se prodaju i širom našeg regiona.

Naši preci suše i dime meso još od 1885. godine. Jedinstvena klima Zlatibora i tradicionalne recepture iste su kao i vekovima. Nove su tehnologije, naučna dostignuća i najviši savremeni standardi higijene u proizvodnji i zaštiti životne sredine. Nova je i mogućnost da izuzetne, čuvene ukuse naših proizvoda, s kojima smo mi odrasli, podelimo sa ljudima širom Srbije, regiona i Evrope.

Potražnja za našim pršutama, salamama, kobasicama i slaninom nametnula nam je neprestano povećanje proizvodnje i izgradnju novih pogona na Zlatiboru. Postižemo uspehe i na novim tržištima van Srbije i mi to smatramo za priliku koju moramo iskoristiti.

Tradicija

Deda Milomir Stojanović je 1993. godine hrabro poveo svoju porodicu u industrijsku proizvodnju čuvenih zlatiborskih specijaliteta. Oslonio se na svoju preduzimljivost, tradiciju predaka i energični entuzijazam svoje porodice i – osnovao preduzeće „Zlatiborac d.o.o.“. Danas je „Zlatiborac d.o.o.“ lider na tržištu suvomesnatih delikatesa u Srbiji.

Zlatiborci su naučili da suše i dime meso iz preke potrebe. Teški radovi tokom dugih planinskih zima zahtevali su kaloričnu hranu koja se dugo ne kvari. Dimljenje i sušenje mesa služi kao prirodan i – veoma ukusan konzervans. Tako su razvili veštinu pravljenja pršute i drugih sušenih i dimljenih specijaliteta od mesa, po kojima će vremenom Zlatibor, a naročito selo Mačkat u koje je i danas smeštena proizvodnja „Zlatiborca“, postati čuveni širom zemlje i regiona.

Iako su neke od naših sušara veoma stare, od borovih debala iz obližnjih šuma, u njih su instalirani instrumenti za praćenje i preciznu kontrolu vlažnosti i temperature vazduha. Kako su naši stari u tome uspevali bez elektronskih uređaja? Zakopavali su pršute i kobasice – u žito.

Rastresita žitarica je propuštala uvek istu količinu vazduha, temperatura je bila konstantna, a zrna su štitila meso i od životinja. Genijalna rešenja su uvek jednostavna, ali retko očigledna. Suvo meso u žitu je samo još jedan u moru primera domišljatosti i inteligencije na koje su se naši stari često oslanjali u borbi za opstanak. I to je naša tradicija.

Uz pomoć vazdušnih struja sa tri strane sveta, svoje inteligencije, ljubavi prema dobrom zalogaju i generacijama razvijanog osećaja za pravljenje suvog mesa, naši preci su postali poznati po svojim pršutama.

Danas, Deda Milomir čuva tradiciju, sledeća generacija prikuplja znanja i iskustva iz zemlje i sveta i razvija preduzeće, a najnovija generacija raste na najzdravijem mestu na svetu, hrani se najboljom pršutom u Srbiji i sprema se da učini još veća dela.

Svi zajedno, odlučili su da sačuvaju originalnu recepturu, staru više od veka, dodaju joj tehnologiju i poslovnu veštinu i tako omoguće stotinama hiljada ljudi da osete ono s čim su odrasli – duh svoje tradicije i ukus zlatiborske prirode.

Ili pogledajte i naše ostale radove:

Pročitajte više +10 januara 2024 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Deklaracije i etikete, Nalepnice

Etikete za rakiju i vino

Pročitajte više +19 avgusta 2023 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Nalepnice

Laptop stickers – nalepnice za laptop

stampa cenovnika, izrada cenovnika, cenovnici, cenovnik, cenovnici stampa, cenovnici stampa beograd, cenovnici za lokale, cenovnici za artikle, stamparija, stampa, stampa beograd, stampanje beograd, lista proizvoda, stampanje liste proizvoda, cenovnici sa savijanem, digitalna stampa, ofset stampa, stamparija beograd, cenovnik za salone, jelovnik, vinska karta, karta pica, meni, meniji za kafice, koktel karta, pivo, sendvici, pice, pica, kafe, kafa, cenovnik za kafic, cenovnik za restoran, cenovnik za piceriju,Pročitajte više +17 jula 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Jelovnici i meniji

Meni-karta pićа i jelovnik-kafe Panorama

vizitkarte, vizitkartice, stampa vizitkarti, stamparija vizitkarte, vizitkarte beograd, debele vizitkarte, masne vizitkarte, dobre vizitkarte, stamparija, stampanje, vizitkarte cena, cenovnik vizitkarte, stamparija dual mode, vizitkartice, vizit karte, vizit kartice, izrada vizitkarti, izrada vizitkartica, vizitke, plastificirane vizitkarte, kolorne vizitkarte, crno bele vizitkarte, vizitkarte sa uv lakom, multi loft, multiloft, digitalna stampa, ofset stampa, stamparija beograd, reljefne vizitkarte, dimenzija vizitkarti, dizajn vizitkarti, parcijalno lakiranje, parcijalni lak, uv lakiranje, vizitke sa uv lakom,Pročitajte više +15 jula 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa UV parcijalnim lakom

planer, planeri, stampa planera, planeri beograd, planeri stampanje, izrada planera, agende, rokovnici, notes, notesi, stamparija, stamparija beograd, digitalna stampa, ofset stampa, press belgrade, printing belgrade, stamparija dual mode zenski planer, planer ishrane, sportski planer,Pročitajte više +10 jula 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Agende i rokovnici

Štampa i proizvodnja planera po porudžbini

Pročitajte više +12 juna 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Agende i rokovnici, Blokovi, Brošure, Fascikle, koverte, NCR blokovi, Reklamni materijal, Vizit karte

Reklamni materijal -štampa i proizvodnja

Pročitajte više +06 maja 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Jelovnici i meniji

Jelovnici za restorane, izrada jelovnika, stampa jelovnika

etikete, deklaracije, stamapnje etiketa, etikete za tekstil, etikete za konfekciju, etiketa, etikete stampa, etikete stamparija, deklaracije stamparija, stampanje deklaracija, deklaracije cena, etikete cena, deklaracije cenovnik, etikete cenovnik, etikete beograd, deklaracije beograd, stamparija, stamparija beograd, digitalna stampa, etikete konfekcija, deklaracije konfekcija, etikete za majice, deklaracije za majice, tekstilne etikete, ofset stampa, klorne etikete, kolorne deklaracije, etikete zlatotisak, etikete uv lak, deklaracije zlatotisak, deklaracije uv lakiranje, samolepive etikete, samolepive deklaracije, etikete sa rupom, etikete sa lastisemPročitajte više +04 maja 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Deklaracije i etikete

Etikete za garderobu (etikete za konfekciju)

vizitkarte, vizitkartice, stampa vizitkarti, stamparija vizitkarte, vizitkarte beograd, debele vizitkarte, masne vizitkarte, dobre vizitkarte, stamparija, stampanje, vizitkarte cena, cenovnik vizitkarte, stamparija dual mode, vizitkartice, vizit karte, vizit kartice, izrada vizitkarti, izrada vizitkartica, vizitke, plastificirane vizitkarte, kolorne vizitkarte, crno bele vizitkarte, vizitkarte sa uv lakom, multi loft, multiloft, digitalna stampa, ofset stampa, stamparija beograd, reljefne vizitkarte, dimenzija vizitkarti, dizajn vizitkartiPročitajte više +23 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte – Dundee Multi Loft

nalepnice,stikeri, stampa, stampa nalepnica, stampa stikera, samolepive nalepnice, papirne nalepnice, pvc nalepnice, stamparija, stamparija beograd, digitalna stampa, ofset stampa, izrada nalepnica, izrada stikera, reklamne nalepnice, kruzne nalepnica, trouglaste nalepnice, stamparija dual mode, stampanje, nalepnice beograd, nalepnice cenovnikPročitajte više +22 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Nalepnice

Stikeri

vizitkarte,vizit karte,vizitkartice,stamparija vizitkarte, stampanje vizitkarti,stamparija,stamparija beograd,izrada vizitkarti,vizitke,vizitke beograd,stamparija dual mode,zlatotisak,foliotisak,vizitkarte cena,cenovnik vizitkarti,digitalna stampa,stampa beogradPročitajte više +14 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte – debljine 1mm

Pročitajte više +05 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Zastavice

Reklamne papirne zastavice za mahanje

Pročitajte više +03 aprila 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa zaobljenim uglovima

Pročitajte više +29 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Kese sa UV lakom

Pročitajte više +19 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Pozivnice

Pozivnice za venčanje

Pročitajte više +16 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Čestitke, Novogodišnje čestitke, Pozivnice

Novogodišnje čestitke za Main Stream

Pročitajte više +12 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Deklaracije i etikete, Vizit karte

Vizitkarte i deklaracije Craftka

Pročitajte više +11 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Fascikle

USD Cable fascikle sa UV lakom

Pročitajte više +06 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Nalepnice

Nalepnice – stikeri štampani u koloru i sečeni u zadatom obliku

Pročitajte više +04 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa linen reljefnom plastifikacijom

Pročitajte više +02 marta 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Multiloft višeslojne vizitkarte

Pročitajte više +27 februara 2020 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Nalepnice

Izrada PVC nalepnica za Decathlon

Pročitajte više +25 marta 2016 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Umnožavanje diskova

Umnožavanje DVD diskova, štampanje omota i nalepnica za BEKAMENT

Pročitajte više +25 januara 2016 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Ekskluzivne reklamne kese za Bambi – „Well Be“ čokolade

Pročitajte više +25 decembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Umnožavanje diskova

Narezivanje i štampanje DVD diskova za IKEA

Pročitajte više +22 novembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Ekskluzivne reklamne kese, fascikle i memorandumi za klijenta iz Subotice

Pročitajte više +09 novembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Specijalne greb-greb vizit karte

Pročitajte više +30 oktobra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizitkarte sa Uv lakom

Pročitajte više +12 oktobra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Umnožavanje diskova

Umnožavanje diskova

Pročitajte više +05 oktobra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Zastavice

Reklamne zastavice

Pročitajte više +26 septembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Jelovnici i meniji

Karta pića za kafić Dolce Vita

Pročitajte više +15 septembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Brošure

Brošure Srbija u pokretu

Pročitajte više +09 septembra 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Nalepnice

Nalepnice za Luku Bar

Pročitajte više +28 avgusta 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Pozivnice

Pozivnice „RODIO SE JANKO“

Pročitajte više +20 avgusta 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Umnožavanje diskova

Soul Food Serbia DVD diskovi

Pročitajte više +11 avgusta 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Fascikle

Fascikle Dunav Minerals

Pročitajte više +03 avgusta 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: USB memorije

USB Card memorije Knauf Insulation

Pročitajte više +22 jula 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Deklaracije i etikete

Deklaracije Global Foods

Pročitajte više +15 jula 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Blokovi

Blokovi A5 sa spiralom

Pročitajte više +09 jula 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Agende i rokovnici, Sveske

Agende – Wilo

Pročitajte više +28 juna 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Brošure

Brošure Crno na belo

Pročitajte više +14 juna 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: USB memorije

USB memorije za USAID

Pročitajte više +23 maja 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Reklamne kese

Natron kese za Knauf Insulation

Pročitajte više +09 maja 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Flajeri

Flajeri za Glass Service

Pročitajte više +26 aprila 2015 Piše: Štamparija Dual Mode u kategoriji: Vizit karte

Vizit karte – Advokatska kancelarija MLO

TOP